Ασφάλεια Συναλλαγών

Το e-shop ginoperardi.gr, θέτοντας σαν πρωταρχικό του σκοπό την ασφάλεια συναλλαγών και την προστασία των επισκεπτών του, έχει θεσπίσει σύστημα πληρωμών μέσω της πιστωτικής σας κάρτας με ανακατεύθυνση (redirection) σε ασφαλές, κρυπτογραφημένο περιβάλλον συναλλαγών της Τράπεζας Eurobank με την οποία συνεργάζεται.

Με τον τρόπο αυτό στο τελικό στάδιο πληρωμής ο χρήστης οδηγείται στο τερματικό πληρωμών της Τράπεζας Eurobank, το οποίο πληροί της αυστηρότερες προδιαγραφές ασφάλειας ηλεκτρονικών συναλλαγών και ολοκληρώνει την συναλλαγή (δίνει τα στοιχεία της κάρτας του κατευθείαν στη Τράπεζα).

ΚΑΝΕΝΑ στοιχείο της πιστωτικής σας κάρτας δεν αποθηκεύεται ή στέλνεται μέσω του site ή των server του ginoperardi.gr. Έτσι με την μέθοδο αυτή έχετε την μέγιστη ασφάλεια για τη συναλλαγή σας που σας παρέχει το τερματικό πληρωμών της Τράπεζας Eurobank.

Επιπλέον η ιστοσελίδα ginoperardi.gr χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο SSL-256bit, για ασφαλείς online εμπορικές συναλλαγές.

Το πρωτόκολλο SSL(Secure Sockets Layer), είναι σήμερα το παγκόσμιο standard στο διαδίκτυο για την κρυπτογράφηση στοιχείων μεταξύ των δικτυακών χρηστών και των δικτυακών εξυπηρετητών (web servers). Μία κρυπτογραφημένη SSL επικοινωνία απαιτεί όλες οι πληροφορίες που αποστέλλονται μεταξύ ενός πελάτη και ενός εξυπηρετητή (server) να κρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποστολής και να αποκρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποδοχής, προστατεύοντας έτσι προσωπικές πληροφορίες κατά τη μεταφορά τους. Επιπλέον, όλες οι πληροφορίες που αποστέλλονται με το πρωτόκολλο SSL-256bit, προστατεύονται από έναν μηχανισμό που αυτόματα εξακριβώνει εάν τα δεδομένα έχουν αλλαχτεί κατά την μεταφορά τους.

 

 

ESPA