Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Το Ηλεκτρονικό μας κατάστημα ginoperardi.gr δεσμεύεται για την προστασία των προσωπικών δεδομένων των πελατών του. Η αναγκαία επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων σας γίνεται βάση του του Ν.2472/1997. Το Ηλεκτρονικό μας κατάστημα ginoperardi.gr δεν διανέμει σε κανένα τρίτο πρόσωπο, οργανισμό, εταιρία οποιαδήποτε πληροφορία αφορά τους χρήστες και πελάτες του.

Οποιοσδήποτε χρήστης/πελάτης μπορεί να περιηγηθεί στην ιστοσελίδα μας χωρίς να δώσει κάποια προσωπική πληροφορία. Μόνο κατά την εκτέλεση μιας παραγγελίας το Ηλεκτρονικό μας κατάστημα ginoperardi.gr, ζητάει τις αναγκαίες πληροφορίες για την εκτέλεση μιας παραγγελίας.

Συγκεκριμένα για την διευκόλυνση του πελάτη κατά την παραγγελία ζητείται η δημιουργία ενός λογαριασμού. Τα μοναδικά αναγκαία στοιχεία για την δημιουργία του λογαριασμού είναι το ονοματεπώνυμο και μια έγκυρη διεύθυνση e-mail του πελάτη. Κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας ζητούνται τα απαραίτητα στοιχεία για την έκδοση του νόμιμου παραστατικού (Ονοματεπώνυμο πελάτη, πλήρης διεύθυνση, τηλέφωνο). Σε περίπτωση επιλογής τιμολογίου ως παραστατικού είναι αναγκαία επίσης η επωνυμία του νομικού προσώπου, το Α.Φ.Μ και η Δ.Ο.Υ.

Τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε στο ηλεκτρονικό κατάστημα ginoperardi.gr χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από αυτό ή συνεργαζόμενες με αυτό επιχειρήσεις, με σκοπό την υποστήριξη, προώθηση και εκτέλεση της συναλλακτικής σχέσης.

Τα τηρούμενα στοιχεία του αρχείου δύνανται να κοινοποιηθούν στις αρμόδιες δικαστικές, αστυνομικές και άλλες διοικητικές αρχές κατόπιν νόμιμου αιτήματός τους και σύμφωνα με τις κάθε φορά ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις.

Ο Πελάτης έχει, μέσα στα πλαίσια της νομοθεσίας περί απορρήτου των τηλεπικοινωνιών, τα δικαιώματα ενημέρωσης και αντίρρησης που προβλέπουν τα άρθρα 11 έως 13 του ν. 2472/1997

Για λόγους μεγαλύτερης ασφάλειας και προστασίας, δεν αποθηκεύονται κρίσιμα προσωπικά δεδομένα της πιστωτικής κάρτας του πελάτη (αριθμός πιστωτικής κάρτας, αριθμός cvv2/cvc2, ημερομηνία λήξης), καθώς η ολοκλήρωση της συναλλαγής και η εισαγωγή των στοιχείων της πιστωτικής σας κάρτας γίνεται στο ασφαλές περιβάλλον της Τράπεζας Eurobank με την οποία συνεργάζεται το κατάστημά μας, και ΚΑΝΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΗΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΣΑΣ ΚΑΡΤΑΣ δεν αποθηκεύεται ή εισάγεται στους Εξυπηρετητές (servers) του Ηλεκτρονικού μας καταστήματος ginoperardi.gr

Cookies
Λόγω της φύσης της λειτουργίας μια δυναμικής ιστοσελίδας, το Ηλεκτρονικό μας κατάστημα ginoperardi.gr χρησιμοποιεί cookies για την διευκόλυνση των πελατών του και την λειτουργία των υπηρεσιών μέσω της ιστοσελίδας του. Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου, με αλφαριθμητικό περιεχόμενο, που αποθηκεύονται στον υπολογιστή του επισκέπτη. Χωρίς την χρησιμοποίηση της συγκεκριμένης τεχνολογίας θα ήταν αδύνατη η απρόσκοπτη πλοήγηση στο ηλεκτρονικό κατάστημα μας, μιας και για λόγους ταυτοποίησης θα έπρεπε σε κάθε σελίδα να εισάγετε το username και το password σας.

Υπάρχει η δυνατότητα απενεργοποίησης των cookies από τον browser σας. Πρέπει να έχετε υπόψη όμως ότι η συγκεκριμένη τεχνολογία είναι απαραίτητη για την λειτουργία του συγκεκριμένου δικτυακού τόπου και τυχόν απενεργοποίηση τους θα καταστήσει την πλοήγηση και χρησιμοποίηση των υπηρεσιών μας αδύνατη.

Πατώντας το εικονίδιο cookies GDPR κάτω δεξιά μπορείτε να δείτε όλα τα cookies που χρησιμοποιεί η ιστοσελίδας.
Εφόσον δεν συμφωνείτε, μπορείτε εύκολα να διαγράψετε τα αποθηκευμένα cookies στον Browser σας καθώς και να τα αποκλείσετε ώστε να μην ξαναποθηκευτούν